A KOBRUNN bemutatkozik

A KOBRUNN bemutatkozik

A Kobrunn a kézműves sörök új generációját képviseli, cirokmalátából készült italaival. Ezen különleges alapanyag révén egyedülálló és karakteres ízvilágot kínálunk. Idén elindított termékpalettánk a hagyományokat ötvözi az innovációval. "Új kalandok, régi barátoknak" – csatlakozz hozzánk az ízek új dimenziójában!


Kobrunn

A cirokról

Európában ugyan újdonságnak számít a konyhában, de Afrikában és Ázsiában a cirok ősi eledel, amelyet a rizshez vagy a quinoához hasonlóan készítenek el. Sör- vagy más alkohol alapja is lehet. Európa épp felfedezni készül ennek a magnak az összes íz- és diabetológiai értékét. Magas fehérje-, vas-, B6 vitamin, niacin és foszfortartalmának köszönhetően a cirok remek tápanyagforrás. 

A cirok remek energiaforrás, antioxidánsokban gazdag, gluténmentes, azaz nem vált ki allergiát, emellett jelentős rost- és káliumforrás.

KOBRUNN SORG - Pale Ale

KOBRUNN SORG - Pale Ale
A KOBRUNN SORG - Pale Ale aranysárga színével és fehér habjával a “hagyományos” sör látszatát kelti, de mégis más. Ízében kellemes, könnyű, illatában gyümölcsös, virágos, fűszeres. Alkoholtartalma nem túl magas 5,2%, ami nagy melegben, otthoni munka közben, de még egy kellemes baráti beszélgetés alkalmával is megállja a helyét.
Fogyasztását hűtve 10-12°C-on álló helyzetben tárolva, tulipán alakú pohárba öntve ajánljuk.