A KOBRUNN bemutatkozik
A Kobrunn a kézműves sörök új generációját képviseli, cirokmalátából készült italaival. Ezen különleges alapanyag révén egyedülálló és karakteres ízvilágot kínálunk. Idén elindított termékpalettánk a hagyományokat ötvözi az innovációval. "Új kalandok, régi barátoknak" – csatlakozz hozzánk az ízek új dimenziójában!
A cirokról
Európában ugyan újdonságnak számít a konyhában, de Afrikában és Ázsiában a cirok ősi eledel, amelyet a rizshez vagy a quinoához hasonlóan készítenek el. Sör- vagy más alkohol alapja is lehet. Európa épp felfedezni készül ennek a magnak az összes íz- és diabetológiai értékét. Magas fehérje-, vas-, B6 vitamin, niacin és foszfortartalmának köszönhetően a cirok remek tápanyagforrás.
A cirok remek energiaforrás, antioxidánsokban gazdag, gluténmentes, azaz nem vált ki allergiát, emellett jelentős rost- és káliumforrás.