Weboldalunk elindult

Kedves látogatónk, ezúton szeretnénk hivatalosan is üdvözölni elkészült weboldalunkon. Itt a hírekben tájékozódhatsz a legfrissebb eseményekről a főzde tevékenységével kapcsolatban.
Weboldalunk elindult

Először is köszönjük, hogy meglátogattál minket és reméljük megtalálod oldalunkon, amit keresel.

Sörfőzdénk 2022-ben kezdte meg tevékenységét, első termékünk 2023-ban látta meg a napvilágot. Célunk kezdésnek a cirokban rejlő értékek lehető legjobb képviselete egy könnyed, frissítő, de mégis újdonságnak számító kézműves sörben.

A cirok, mint szeszipari alapanyag Európában nem annyira elterjedt (még), de Ázsiában és Afrikában ősi idők óta használják, mind élelmiszerként, mind alkoholos italok alapanyagaként. Ilyen például az afrikai pito, ami egy erjedésben lévő zavaros gombás és baktériumos erjedésen keresztülmenő még keményítőt is tartalmazó alacsony alkoholtartalmú ital.

Mi itt a KOBRUNN-nál inkább az Európai "tiszta" sörök irányzatát tűztük ki célul, tehát kisebb technológiai módosításokkal, de alapvetően ugyanazt a megszokott logikai és technológiai vonalat képviseljük, amit a hagyományos sörök tekintetében megszoktunk.

Első termékünket, a KOBRUNN SORG - Pale Ale-t megtalálod weboldalunkon, valamint az oldalon feltüntetett viszonteladóinknál is.

Új kalandok, régi barátoknak